ΤΙΠΟΤΑ… ΤΙΠΟΤΑ…. ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ

Χτες,πολλά πούλμαν από επαρχία γύρισαν πίσω διότι η αστυνομία δεν τους άφηνε να περάσουν τα δίοδια γιατί είχε γεμίσει το Σύνταγμα και ήταν αδύνατη η πρόσβαση σε αυτό.
Και ρωτώ εγώ…σε μια ομίλια ενός κόμματος έχουν αναγκάσει ποτέ τον κόσμο απο επαρχία που ερχόταν για την ομιλία να γυρίσει πίσω λόγω αδύνατης πρόσβασης στο σημείο;;;
Ότι και να γίνει ο κόσμος δεν πρέπει να σταματήσει να βγαίνει στους δρόμους και διαδηλώνει Π.Α.Ν.Τ.Α. ειρηνικά.Και μπράβο στο ΜΕGA που αποκαλεί τους αγανακτισμένους «δήθεν αγανακτισμένους» στο δελτίο ειδήσεων τους…..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ-ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/o_5494.html

Advertisements

2 responses to “ΤΙΠΟΤΑ… ΤΙΠΟΤΑ…. ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ

  • Anonymous

    με νόμο: «Το Ελληνικόν Έθνος, δυνάμει της παρούσης πράξεως, θέτει εκουσίως την Ιεράν Παρακαταθήκη της αυτού Ελευθερίας, Εθνικής Ανεξαρτησίας και της πολιτικής αυτού υπάρξεως υπό την μοναδικήν υπεράσπισιν της Μεγάλης Βρετανίας».

  • Anonymous

    Οι (αμεσο)δημοκρατικές συνελεύσεις χρειάζεται να αναδείχνουν τους συντονιστές τους οι ίδιες, χωρίς να αναγνωρίζουν αυτόκλητους.
    Επίσης, ιδιαίτερα στη σημερινή κατάσταση, πρέπει να ασχολούνται με τη διάδοση της ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ, του ΕΝΙΑΙΟΥ ψηφοδελτίου που περιορίζει την εγωμανία.
    Η διάδοση του Ενιαίου παράλληλα μας προετοιμάζει, ώστε αν γίνουν εκλογές πριν φτιάξει ο λαός μόνος του νέο Σύνταγμα, οι κατά τόπους υποστηρικτές τού Ενιαίου ψηφοδελτίου, μπορούν να φτιάξουν ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ συνδυασμούς με αντιμνημονιακά πρόσωπα που έχουν επίσης στηρίξει ΕΜΠΡΑΚΤΑ το Ενιαίο, ώστε να μένει στο προσκήνιο η πραγματικά (αμεσο)δημοκρατική εναλλακτική λύση στην γενιτσαρική δικτατορία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: