ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ "ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"

Κυριε Πρόεδρε της «Ελληνικής» «Δημοκρατίας»,

Ακουσα με μεγάλο ενδιαφέρον το λόγο που εκφωνήσατε σήμερα με την ευκαιρία της γιορτής της δημοκρατίας και χάρηκα με τους μύδρους που εκτοξεύσατε προς όλους όσους την επιβουλεύονται.

Δοθείσης της ευκαιρίας, θέλω να σας ρωτήσω αν ακούσατε τι σας είπε η Πρόεδρος της Βουλής στην ορκωμοσία σας το 2005, αν γνωρίζετε τι εννοούσε με όλα αυτά που σας είπε, αν αναρωτηθήκατε που τα γνώριζε, και αν έχετε άποψη για τους λόγους για τους οποίους σας τα ανακοίνωσε.

Εχω πίστη στη θέληση σας να διαφυλάξετε τη «δημοκρατία» στην Ελλάδα και είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε τις απαντήσεις, καθώς και τι πρέπει να κάνετε, αφού είναι η δουλειά σας αυτή. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω, γιατί δεν κηρύξατε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όταν η κα. Μπενάκη σας ενημέρωσε για τον κίνδυνο να χάσουμε εδάφη και να παραβιάζονται τα δικαιώματα μας ως πολίτες απο αρχές άγνωστες μέχρι τώρα στη χώρα μας.

Θέλω να πιστεύω ότι σήμερα γιορτάσατε όση δημοκρατία έχουμε σήμερα και όχι αυτήν που σας ανακοίνωσε η Μπενάκη (με τον περιορισμό των συνόρων και την παραβίαση των δικαιωμάτων του πολίτη) η καμιά άλλη που έχετε κατά νου, ή σας ανακοίνωσαν.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

Advertisements

One response to “ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ "ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"

  • Anonymous

    ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΒΙΤΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΚΟΥΦΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΓΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΚΟΙΤΟΥΣΕ Ο ΡΑΒΙΝΟΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: